Nog twee weken tot het SCIOS Inspectiecongres

Over twee weken, op 15 november 2018 vindt in Congrescentrum Pathé Nijmegen het SCIOS Inspectiecongres plaats. Het programma omvat plenaire presentaties over de energietransitie met effecten voor zowel stook- als elektrische installaties en over de aansprakelijkheid die uit inspectiewerkzaamheden kan voortvloeien. Daarnaast zijn er drie parallelle presentatiereeksen:

  • Stookinstallaties met presentaties over de uit te voeren werkzaamheden, de inspectie van brandstoftoevoerleidingen en over het Programma Aanpak Stikstof, dat effect kan hebben op de plaatsing van stookinstallaties.
  • Elektrisch Materieel met presentaties over de aanstaande wijziging van de NEN 3140 en de gevolgen voor scope 8 en scope 9, de scope 10 inspectie elektrisch materieel op brandrisico en tenslotte het juist inzetten van thermografie bij elektrische installaties
  • SCIOS Portal met uitleg over de werking en support

Naast de lezingen is er ook een beursvloer met o.a. leveranciers van meetmiddelen, opleidingen en examens, dienstverlening, rapportage en de brancheorganisaties BVS en iKeur.

Voor het gedetailleerde programma verwijzen we graag naar de congrespagina.

De inschrijving is gesloten.