Privacy Policy SCIOS

SCIOS respecteert de privacy van alle gebruikers van haar Portaal, apps en site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de verwerking van uw informatieaanvraag of aangevraagde SCIOS app abonnement zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. SCIOS zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht of bestelling.

SCIOS gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

         Als u zich aanmeldt voor een abonnement hebben we uw NAW-gegevens nodig om u in ons klantenbestand op te nemen en ervoor te zorgen dat uw informatie up to date blijft.

         Wanneer u gaat verhuizen vragen wij om uw huidige en nieuwe NAW-gegevens. Deze informatie zullen wij enkel gebruiken voor de verwerking van uw opdracht.

         Indien u een nieuw abonnement via onze website aanmeldt, gebruiken wij uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer om de desbetreffende wijziging te verwerken in ons bestand.

         Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van SCIOS portaal, app en website en over speciale aanbiedingen en acties middels e-mail of nieuwsbrief. Als u dit niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Gegevens over het gebruik van ons Portaal, app en website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

         Als u reageert op een actie vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en eventuele de prijswinnaar(s) bekend te maken.

         Onze SCIOS app kan gegevens gebruiken van uw smartphone, bij het installeren van de app geeft u hier toestemming voor. Deze gegevens worden alleen door de app gebruikt en niet naar ons of derden gecommuniceerd. Dit betreft de volgende rechten op ANDROID OS:

android.permission.RECORD_AUDIO,android.permission.READ_PHONE_STATE,android.permission.GET_ACCOUNTS,android.permission.READ_CONTACTS

 

SCIOS verkoopt uw gegevens niet 
SCIOS zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht en/of bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij SCIOS
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van SCIOS, dan kunt u een e-mail sturen naar support@scios.nl

Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In het geval dat wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.